Over

Golfarm

Veel problemen met de ellebogen en polsen zijn vormen van Repetitive Strain Injury, afgekort RSI. Dit is de verzamelnaam van een groep klachten die voortkomt uit overbelasting van de handen, armen, nek of schouders.

Vaak is er een onderliggend probleem dat niet groot genoeg is om in één keer acute problemen te geven. Repetitieve bewegingen zorgen echter vaak voor overbelasting en uiteindelijk irritatie en pijn in een bepaald gebied.

Wat is

Golfarm

Zowel bij een golfarm als bij een tenniselleboog is er sprake van een overbelasting van de aanhechtingen waar spieren van de onderarm vastzitten aan de botten van de elleboog. Dit gebied heeft relatief veel pijnreceptoren en een minder goede doorbloeding. Deze combinatie zorgt vaak voor langdurige pijnklachten, totdat de oorzaak wordt opgelost. Een golfarm en een tenniselleboog zijn twee klachten die niet noodzakelijk aan sport gelinkt zijn.

Oriëntatiegesprek aanvragen Eerste consult aanvragen

Wij zijn er om te helpen

Heeft u vragen? Laat hieronder uw gegevens achter, dan bellen wij u zo snel mogelijk terug.

  Behandeling van golfarm

  Bij de behandeling van golfarm is het essentieel om niet alleen naar de pijnplek te kijken, maar ook naar de structuren die daar direct en indirect mee in verbinding staan. Kinetische Chiropractie richt zich dus ook op de problemen die het herstel in de weg staan. Zo wordt terugkerende overbelasting tegengegaan en wordt de stabiliteit opnieuw opgebouwd. Dit stelt het lichaam in staat om te herstellen.

  We kijken ernaar uit u te zien!

  Vul hieronder uw gegevens in, dan komen we zo snel mogelijk bij u terug over uw afspraak.

   Onze

   Blogs

   Wat als hoe wij denken over pijn niet klopt?

   Lees meer

   Waarom zwakke spieren niet altijd de oorzaak zijn van rugklachten

   Lees meer

   In welke positie leg ik mijn kind neer? Deel 2: op de buik

   Lees meer