Over

IN SYNERGY

Bij IN SYNERGY Groningen zijn we gespecialiseerd in kinetische chiropractie en acupunctuur. Onze benadering combineert kinetische chiropractie met een structurele analyse. Dit betekent dat we verder kijken dan de locatie van uw pijn. Door de oorzaak van het probleem op te sporen en te behandelen, zetten we u centraal en komen we zo tot een langetermijnoplossing voor uw pijnklachten en/of gezondheidsproblemen.

Onze moderne chiropractiepraktijk in de stad Groningen is sinds 2013 gevestigd aan de Parklaan 34, vlakbij het Oosterpoort Theater. Samen met een klein en betrokken team zorgen we ervoor dat uw ervaring met onze praktijk vanaf het eerste contact soepel, open en naar tevredenheid verloopt.

Erkende

chiropractors

Bij In Synergy werken enkel erkende chiropractors. Zo staan alle chiropractors ingeschreven bij het Nederlands Kwaliteitsregister voor Chiropractie SNRC en de beroepsverenigingen Christelijke Chiropractoren Associatie (CCA) en de Nederlandse Vereniging voor Acupunctuur (NVA).

Bij In Synergy kijken we verder dan de pijnlocatie. Zo besteden we tijdens het onderzoek, de kinetische analyse en de behandelingen ook aandacht aan het omliggende bindweefsel, de spieraanhechtingen en de zenuwen.

Waarom In Synergy?

Enkel chiropractors mét een masterdiploma
Gebruik van de laatste technologieën
Kinetische analyse
Persoonlijk behandelplan
Lid van kwaliteitsregister SNRC en beroepsverenigingen CCA en NVA

In het kort:

onze werkwijze

 

Stap 1: Maak een afspraak voor een vrijblijvend kennismakingsgesprek met een van onze chiropractors. Of sla stap 1 en 2 over en maak direct een afspraak voor een eerste consult.

Stap 2: Heeft u een goed gevoel bij onze praktijk en schatten wij in dat we u kunnen helpen bij uw klachten? Dan maken we een afspraak voor een eerste consult.

Stap 3: Tijdens het consult vindt een intakegesprek plaats en doen we onderzoek. Daarna plannen we een afspraak om de bevindingen en uw persoonlijke behandelplan te bespreken.

Stap 4: Na het bespreken van de bevindingen en uw persoonlijke behandelplan volgt in de meeste gevallen aansluitend de eerste behandeling van uw behandeltraject.

Benieuwd of kinetische chiropractie en/of acupunctuur bij In Synergy iets voor u is? Vraag vrijblijvend een oriëntatiegesprek aan of plan direct uw eerste consult.

Vraag gratis oriëntatiegesprek aan Kom in contact

Ons

Team

Martijn Kema

Dit is Martijn Kema, chiropractor en acupuncturist bij IN SYNERGY Kinetische Chiropractie en Acupunctuur...

Lees meer

Giulia Lufino

Dit is Giulia Lufino, chiropractor bij IN SYNERGY Kinetische Chiropractie en Acupunctuur in Groningen.

Lees meer

Matthew Petzer

Dit is Matthew Petzer, chiropractor bij IN SYNERGY Kinetische Chiropractie en Acupunctuur in Groningen.

Lees meer

Leonie

Dit is Leonie, praktijkmanager bij IN SYNERGY Kinetische Chiropractie en Acupunctuur in Groningen.

Lees meer

Anja

Dit is Anja, frontoffice medewerker bij IN SYNERGY Kinetische Chiropractie en Acupunctuur in Groningen.

Lees meer

Irina

Dit is Irina, frontoffice medewerker bij IN SYNERGY Kinetische Chiropractie en Acupunctuur in Groningen.

Lees meer