Op weg naar onze praktijk

Route en parkeren

Onze praktijk is sinds 2013 gevestigd aan de Parklaan 34 in Groningen, vlakbij muziekgebouw De Oosterpoort. Komt u met de auto? Parkeert u dan bij Q-Park Oosterpoort, aan de Trompsingel 23. Het is vanaf daar slechts twee minuten lopen naar onze praktijk. Parkeren langs de straat raden wij af.

Route: Q-Park Oosterpoort Route: praktijk

Komt u met de auto?

Parkeren doet u in Q-Park Oosterpoort

Onze praktijk is gevestigd aan Parklaan 34 te Groningen. U parkeert eenvoudig en voordelig in de parkeergarage Q-Park Oosterpoort aan de Trompsingel 23. Hier is voldoende ruimte om uw auto veilig te parkeren. Het is vanaf daar slechts twee minuten lopen naar onze praktijk.

Route naar Q-Park Oosterpoort Route naar onze praktijk

Let op

Wegwerkzaamheden tot en met 9 mei 2022

Tot en met 9 mei vinden er wegwerkzaamheden plaats in en rondom de stad Groningen. Plan uw route voordat u onze praktijk bezoekt, zodat u niet voor verrassingen komt te staan.

Via de website groningenbereikbaar.nl checkt u de actuele verkeersdrukte en wegafsluitingen.

Bezoek onze praktijk

Met het openbaar vervoer

Bezoekt u onze praktijk met het openbaar vervoer? Vanaf Centraal Station Groningen is het 10 minuten lopen naar In Synergy. Check voordat u vertrekt uw route op 9292ov.nl of ns.nl.

Erkende

Chiropractors

Bij In Synergy werken enkel erkende chiropractors. Zo staan alle chiropractors ingeschreven bij het kwaliteitsregister SNRC en de beroepsverenigingen CCA en NVA.

Bij In Synergy wordt ú centraal gezet. Er wordt verder gekeken dan enkel de pijnlocatie. Zo wordt er tijdens het onderzoek, de Kintsche Analyse en de behandeling ook aandacht besteed aan het omliggende bindweefsel, de spieraanhechtingen en de zenuwen. Wij gaan niet enkel voor pijnbestrijding, maar willen de problemen die de pijn veroorzaken oplossen!

Kiest u voor In Synergy, dan kiest u voor
✓ Enkel chiropractors mét Masterdiploma
✓ Gebruik van de laatste technologieën
✓ Kinetische Analyse
✓ Persoonlijk behandelplan
✓ Lid van het Nederlands Kwaliteitsregister voor Chiropractie (SNRC)

Meer over IN SYNERGY Bekijk ons team