Op weg naar onze praktijk

route en parkeren

Sinds 2013 is onze praktijk gevestigd aan de Parklaan 34 in Groningen, vlakbij muziekgebouw De Oosterpoort. Onze praktijk is goed bereikbaar: zowel te voet en met de fiets, als met de auto of met het openbaar vervoer. Lees meer over de route en over parkeren bij IN SYNERGY Groningen.

Route: Q-Park Oosterpoort Route: praktijk

Komt u met de auto?

Parkeer dan voordelig in Q-Park Oosterpoort

Om onze praktijk aan de Parklaan in Groningen met de auto te bereiken, kunt u eenvoudig en voordelig parkeren in de parkeergarage Q-Park Oosterpoort aan de Trompsingel 23. Hier is voldoende ruimte om uw auto veilig te parkeren. Vanaf daar is het slechts twee minuten lopen naar onze praktijk. Parkeren langs de straat is ook mogelijk, maar houd er rekening mee dat de beschikbaarheid vrij beperkt is.

Route naar Q-Park Oosterpoort Route naar onze praktijk

Let op

wegwerkzaamheden in en rondom Groningen

In en rondom de stad Groningen vinden veel en regelmatig wegwerkzaamheden plaats. Plan uw route daarom voordat u onze praktijk bezoekt, zodat u niet voor verrassingen komt te staan.

Via de website groningenbereikbaar.nl controleert u de actuele verkeersdrukte en wegafsluitingen.

Bezoek onze praktijk

met het openbaar vervoer

Bezoekt u onze praktijk met het openbaar vervoer? Vanaf Centraal Station Groningen is het 10 minuten lopen naar onze praktijk aan de Parklaan 34. Controleer voordat u vertrekt uw route op 9292ov.nl of ns.nl.

Waarom

IN SYNERGY?

Bij In Synergy wordt u altijd behandeld door een erkende chiropractor en/of acupuncturist. Wij zetten ú centraal en willen uw klachten daarom voor de lange termijn verhelpen. Om dit te bereiken, kijken we verder dan enkel de pijnlocatie. Zo besteden we tijdens het onderzoek, de kinetische analyse en onze behandelingen ook aandacht aan het omliggende bindweefsel, de spieraanhechtingen en de zenuwen. We gaan dus niet enkel voor pijnbestrijding, maar lossen juist de problemen op die de pijn veroorzaken.

Kiest u voor In Synergy, dan kiest u voor:

Erkende chiropractors mét masterdiploma
Gebruik van de laatste technologieën
Kinetische analyse
Persoonlijk behandelplan
Chiropractors en/of acupuncturisten die actief lid zijn van de Stichting Nationaal Register voor Chiropractoren (SNRC) en de beroepsverenigingen Christelijke Chiropractoren Associatie (CCA) en Nederlandse Vereniging voor Acupunctuur (NVA).

Meer over IN SYNERGY Bekijk ons team