Kosten

Chiropractie & Acupunctuur

Kosten en uw zorgverzekering

De kosten voor een chiropractie behandeling of een acupunctuurbehandeling worden (deels) vergoed vanuit een aanvullende zorgverzekering. De hoogte van de vergoeding hangt af van uw zorgpolis. Een acupunctuur en/of chiropractie behandeling heeft géén invloed op het wettelijk verplichte eigen risico. Daarnaast heeft u geen verwijsbrief nodig. U dient uw behandeling altijd eerst zelf te betalen, waarna u de factuur kunt indienen bij uw zorgverzekering ter declaratie. Welk bedrag u vervolgens terugkrijgt, is afhankelijk van uw zorgverzekering.

Tarieven & vergoeding

Bij IN SYNERGY werken enkel erkende chiropractors. Al onze chiropractors staan ingeschreven bij het kwaliteitsregister SNRC en de beroepsverenigingen (CCA EN NVA). IN SYNERGY hanteert onderstaande tarieven.

Deze tarieven gelden per behandeling en gelden voor élke leeftijdscategorie. De tarieven voor een behandeling van een kind of van een volwassene is dus gelijk. U kunt in de praktijk enkel betalen met pin of creditcard*. Uit veiligheidsoverwegingen kunt u niet contant afrekenen. Wij danken u voor uw begrip. U ontvangt na betaling van uw behandeling direct de factuur welke u bij uw zorgverzekering kunt indienen voor de vergoeding.

Behandeling
Oriëntatiegesprek (vrijblijvend) Gratis
Eerste consult €81
Behandeling Acupuntuur €81
Behandeling Chiropractie €61

Acupunctuur vergoeding

Op de website zorgwijzer.nl vindt u een overzicht van de vergoeding per zorgverzekering.

 

Chiropractie vergoeding

Op de website van zorgwijzer.nl vindt u een overzicht van de vergoeding per zorgpolis.

 

* Wij accepteren enkel creditcardbetalingen met een Mastercard, VISA of American Express. Wanneer u per creditcard wenst te betalen, vragen wij u hiervoor eerst te informeren bij een van onze collega’s.