Over

Whiplash

Een whiplash kan bestaande klachten verergeren of het begin zijn van nieuwe problemen. Hieronder meer over wat het is én de behandeling.

Wat is

Whiplash

Het whiplash-syndroom is een verzameling van klachten in het hoofd- en nekgebied die vaak ontstaan na een val of ongeluk. Whiplashklachten kunnen, net als een hersenschudding, gepaard gaan met hoofdpijn. Binnen Kinetische Chiropractie zijn er speciale technieken die in deze situaties worden toegepast. Het is dus belangrijk dat u altijd vertelt als u een whiplash of (auto)ongeluk heeft gehad. Bij het onderzoek en de behandeling wordt hier dan rekening mee gehouden.

Oriëntatiegesprek aanvragen Eerste consult aanvragen

Behandeling van whiplash

Bij de behandeling is het essentieel om niet alleen naar de pijnplek te kijken, maar ook naar de structuren die daar direct en indirect mee in verbinding staan. Kinetische Chiropractie richt zich dus ook op de problemen die het herstel van de hoofdpijn in de weg staan. Zo wordt terugkerende overbelasting tegengegaan en wordt de stabiliteit opnieuw opgebouwd. Dit stelt het lichaam in staat om te herstellen.

We kijken ernaar uit u te zien!

Vul hieronder uw gegevens in, dan komen we zo snel mogelijk bij u terug over uw afspraak.

  Onze

  Blogs

  Wat als hoe wij denken over pijn niet klopt?

  Lees meer

  Waarom zwakke spieren niet altijd de oorzaak zijn van rugklachten

  Lees meer

  In welke positie leg ik mijn kind neer? Deel 2: op de buik

  Lees meer