Direct

Uw eerste consult aanvragen

Wanneer u al weet wat chiropractie inhoudt, dan kunt u ervoor kiezen om direct een eerste consult aan te vragen, zonder een voorafgaand oriëntatiegesprek. Hieronder vraagt u uw consult aan en vertellen wij meer over onze werkwijze.

Direct

Uw eerste consult aanvragen

Met een eerste consult start het onderzoek naar de oorzaak van uw klachten meteen. We stellen samen een persoonlijk behandelplan op, zodat we op de voor u beste manier werken te werk gaan.

Tijdens dit consult:

 • Registreert u zich bij ons in de praktijk
 • Starten wij met een verdiepend intakegesprek
 • Wordt er een uitgebreid kinetisch chiropractie onderzoek uitgevoerd
 • Wordt een persoonlijk behandelplan opgesteld

Vraag hieronder direct uw eerste consult aan of lees meer over onze werkwijze, het intakegesprek, onderzoek en behandelplan.

Waarom IN SYNERGY?

Enkel chiropractors mét masterdiploma
Gebruik van de laatste technologieën
Kinetische Analyse
Persoonlijk behandelplan
Lid van het Nederlands Kwaliteitsregister voor Chiropractie (SNRC)

We kijken ernaar uit u te zien!

Vul hieronder uw gegevens in, dan komen we zo snel mogelijk bij u terug over uw afspraak.

  Eerste consult

  Deel 1

  Het eerste consult bestaat uit twee delen. U registreert zich bij ons in de praktijk, waarna een intakegesprek en een uitgebreid kinetisch chiropractie onderzoek volgt. Zo weten we wat er speelt én wat wij kunnen doen om u te helpen.

  • Intakegesprek: wij bespreken de achtergrond van uw klachten en wat u zelf al heeft geprobeerd.
  • Uitgebreid onderzoek inclusief kinetische analyse, dat bestaat uit:
   • Digitale structuurmetingen
   • Neurostructurele analyse
   • Kinetische, orthopedische en neurologische testen

  Tijdens het onderzoek wordt er niet alleen gekeken naar de locatie van uw pijn. Er wordt ook gekeken naar onderliggende oorzaken. Daarnaast bepalen we wat voor u een ‘normaal’ gevoel is. Hiervoor kijken wij onder andere naar waar de zwakke schakels zitten in uw zenuw-spier-skelet systeem.

  Enkele dagen na het eerste deel van uw eerste consult, volgt deel twee.

  Eerste consult

  Deel 2

  De onderzoeksbevindingen zijn geanalyseerd en het behandelplan is opgesteld. Tijdens deel twee van het eerste consult bespreken wij de testresultaten en uw persoonlijk behandelplan. Aansluitend aan dit consult is tijd gereserveerd voor uw eerst behandeling.

  • Testresultaten: wij bespreken dit van a tot z. Zo weet u precies wat er aan de hand is en hoe wij aan een oplossing kunnen werken.
  • Behandelplan: de strategie om samen gericht aan een oplossing te werken. Wij vertellen wat wij voor u kunnen doen en hoe u uw herstel zo goed mogelijk kunt ondersteunen.

  Het bespreken van de onderzoeksresultaten en uw behandelplan is inbegrepen bij de de onderzoekskosten. De behandeling wordt apart gerekend. Lees hier meer over onze tarieven.

  Chiropractie

  Behandeling

  Wij kijken eerst naar de oorzaak van uw (pijn)klachten. Het doel van de behandeling is het corrigeren van deze oorzaak, waardoor het probleem vermindert of verdwijnt. Kinetische correctie is gericht op de zwakke schakels in het zenuw-spier-skelet systeem en herstelt zoveel mogelijk de structuur en functie van het bewegingsapparaat.