Over

Acupunctuur

De acupunctuurbehandeling bij IN SYNERGY kent een unieke benadering en een specifieke methode voor correctie. U wordt behandeld door de ervaren en getrainde acupuncturist Dhr. Kema.

IN SYNERGY biedt u een totaaloplossing, met als doel: het oplossen van uw gezondheidsproblemen en lichamelijke klachten. De unieke werkwijze van IN SYNERGY kenmerkt zich door het volgende:

 

✓ Speciale, fijne, steriele naalden

Er wordt gewerkt met speciale, fijne, steriele naalden. Dus geen speldenkussen-aanpak met dikke en pijnlijke naalden. De naalden worden op specifieke punten op het lichaam geplaatst, afhankelijk van uw klachten.

✓ Objectieve metingen

Zowel voor als na de behandeling worden metingen uitgevoerd. Op die manier kunt u het verschil voelen én zien.

✓ Moderne, hedendaagse behandelingsstrategieën

Acupuncturist Dhr. Kema heeft een Acupunctuur & Moxibustion training in China gevolgd. Daarnaast is hij actief lid van de SNRC en NVA. Zijn opleiding combineert hij met zijn visie, waarbij ú centraal staat tijdens de behandeling.

Wanneer kiest u voor Acupunctuur?

Acupunctuur is toegankelijk voor iedereen, van alle leeftijdscategorieën. Een acupunctuur behandeling kan helpen tegen de volgende gezondheidsklachten:

 • Migraine & hoofdpijn
 • Spier- en gewrichtsklachten:
 • Menstruatiepijnen (primaire dysmenorroe)
 • Ochtendmisselijkheid
 • Inductie van de bevalling
 • Stemmingswisselingen zoals depressie
 • Hypertensie en hypotensie
 • Slapeloosheid
 • Maag- en darmklachten
 • Immunologische klachten zoals allergieën (hooikoorts, rhinitis, etc.)
 • Ondersteuning bij bijwerkingen van bestraling- en/of chemotherapie

Hoe werkt

Acupunctuur

Het menselijk lichaam bestaat uit verschillende systemen, zoals het zenuwstelsel en de circulatie. Maar ook de afweer, spijsvertering en de hormonen maken deel uit van het menselijke systeem. Voor een goede gezondheid moeten al deze systemen op de juiste manier met elkaar samenwerken. Wanneer een of meerdere systemen ontregeld zijn, kunnen er klachten ontstaan.

Met behulp van acupunctuur kan het evenwicht hersteld worden. Acupunctuur naalden stimuleren specifieke zenuwroutes om deze systemen te herstellen. Zo kan het lichaam weer zo normaal mogelijk functioneren en kunnen de klachten herstellen.

Acupunctuur behandeling

Wilt u weten of een acupunctuur behandeling bij u past? Dan kunt u een gratis en geheel vrijblijvend een oriëntatiegesprek aanvragen.

Bent u al overtuigd van de kracht van acupunctuur? Vraag direct een eerste consult aan. Acupunctuur bij IN SYNERGY betekent:

✓ Erkende Acupuncturist met training uit China

✓ Uitgebreid onderzoek én persoonlijk behandelplan

✓ Lid van de Nederlandse Vereniging voor Acupunctuur

Onze

Blogs

Wat als hoe wij denken over pijn niet klopt?

Lees meer

Waarom zwakke spieren niet altijd de oorzaak zijn van rugklachten

Lees meer

In welke positie leg ik mijn kind neer? Deel 2: op de buik

Lees meer