Kosten

chiropractie & acupunctuur

De kosten voor een chiropractie behandeling of een acupunctuurbehandeling worden (deels) vergoed vanuit een aanvullende zorgverzekering. De hoogte van de vergoeding hangt af van uw zorgpolis. Een acupunctuur en/of chiropractie behandeling heeft géén invloed op het wettelijk verplichte eigen risico. Daarnaast heeft u geen verwijsbrief nodig. U dient uw behandeling altijd eerst zelf te betalen, waarna u de factuur kunt indienen bij uw zorgverzekering ter declaratie. Welk bedrag u vervolgens terugkrijgt, is afhankelijk van uw zorgverzekering.

Tarieven & Vergoeding

Bij IN SYNERGY werken enkel erkende chiropractors. Al onze chiropractors staan ingeschreven bij het kwaliteitsregister SNRC en de beroepsverenigingen (CCA EN NVA).
IN SYNERGY, hanteert de volgende tarieven:

  • Oriëntatiegesprek Gratis & vrijblijvend
  • Eerste consult € 77,00
  • Behandeling Acupunctuur € 77,00
  • Behandeling Chiropractie € 57,00

Deze tarieven gelden per behandeling en gelden voor élke leeftijdscategorie. De tarieven voor een behandeling van een kind of van een volwassene is dus gelijk. U kunt in de praktijk enkel betalen met pin of creditcard*. Uit veiligheidsoverwegingen kunt u niet contant afrekenen. Wij danken u voor uw begrip. U ontvangt na betaling van uw behandeling direct de factuur welke u bij uw zorgverzekering kunt indienen voor de vergoeding.

Acupunctuur vergoeding

Op de website van Acupunctuur.nl kunt u een overzicht vinden per zorgverzekering wat de vergoeding is. Bekijk hier het overzicht van vergoedingen voor een acupunctuurbehandeling.

Chiropractie vergoeding

Op de website van Chiropractievergoeding.nl vindt u een overzicht van de vergoeding per zorgpolis. Bekijk hier het overzicht van de vergoedingen voor een chiropractie behandeling.

 

* Wij accepteren enkel creditcardbetalingen met een Mastercard, VISA of American Express. Wanneer u per creditcard wenst te betalen, vragen wij u hiervoor eerst te informeren bij een van onze collega’s.